Tocanita cu ciuperci

de yafa in Porc, 17 Aug 2010 | 6631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g de carne de porc( alegeti o bucatica cu un pic de grasime e mai gustoasa)
  • 500g de ciupercute amestecate
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 l de supa de legume
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ciuperci:


Spalam si pregatim carnea, o taiam in bucatele mici. Curatam si spalam ceapa, morcovii, ciupercutele si usturoiul.
Taiam marunt ceapa, rondele morcovii si pe lungime usturoiul. Asezam carnea si legumele intr-un vas ca un ceaun cu capac si le tragem in uleiul de masline, acoperim cu supa de legume si lasam sa fiarba acoperit. Adaugam apa daca mai trebuie, cand carnea este fiarta adaugam rosiile cojite si taiate marunt, cat sa se inmoaie si sa formeze un sos.

Amestecam bine si lasam pe foc pana cand sosul este grosut. Servim cu mamaliguta.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu paine fiarta(Schweine-Geschnetzeltes mit Mehlknödel)